Pris og Vilkår - Teaterskolen TOPPEN

Priser og Vilkår

Pris:
Almen hold 980 kr. pr. halvsæson.
Elitedans og elitesang 1180 kr. pr. halvsæson for 1½ times ugentlig undervisning.  (Elitedrama har kun 1 times undervisning og betragters derfor som almen hold og prisen er 980 kr).

Rabatter (gælder ikke elitehold!)
Ved tilmelding på flere hold, bliver prisen for første hold 980 kr. pr halvsæson. Efterfølgende hold koster 900 kr.

Bemærk! : Tilmeldingen er gældende for hele sæsonen.
Sæsonens kursusvarighed: 8 måneder fordelt på 2 semestre. September - december og januar - april.

Online tilmelding åben pr. 15. maj for sæson 2022/2023.

VIGTIG INFO !
Hvis du skal gå på flere hold skal du tilmelde dig et hold af gangen.
VIGTIGT: Tilmelding til flere hold skal ske via tilmelding på egen medlemsprofil under feltet ”Jeg er allerede medlem”. Du skal altså IKKE oprette dig flere gange. Rabatten bliver da trukket fra på hold nr. 2.
NB! Hvis du har deltaget i en prøvetime og ønsker at fortsætte på holdet skal du inden næste undervisningsgang tilmelde dig på www.teaterskolentoppen.dk for at kunne deltage.
Til den efterfølgende undervisningsgang skal tilmeldingen på holdet være registreret og betalingen sker senest ved udgang af pågældende måned.
Generalprøver til elevopvisninger foregår primært i undervisningstiden og tæller som undervisningsgange.

Betingelserne er gældende pr. 1. maj 2022.
Ved ikke rettidig betaling af kontingent kan opkræves rykkergebyr.

Udmeldelse :
Medlemskab ophører automatisk ved sæsonens udløb.
Hvis der forekommer en uforudset hændelse, kan eleven få særlig tilladelse til at udmelde sig et hold. Her kontaktes den daglige leder, Isabel Ravn, på mail@teaterskolentoppen.dk . Der tilbagebetales ikke kontingent ved udmeldelse.
Hvis man ikke ønsker at fortsætte efter 1. semester skal dette meddeles på mail@teaterskolentoppen senest den 15. december 2022, da man ellers skal betale for 2. semester!

Sæson/Kursus prisen fordeles ud på 2 betalingsrater.
September 2022 (dækker sep,okt,nov, og dec.)
Januar 2023 (dækker jan,feb,marts og apr.)

NB! Vi modregner ikke ferier og helligdage.

Kundens ansvar :
Hvis kunden ikke modtager en kvittering, er det kundens ansvar at kontakte Teaterskolen TOPPEN på administration@teaterskolentoppen.dk for at sikre at betalingen og reservation af holdplads er gennemført.

Ferie og Opvisninger
Første undervisningsdag er mandag d. 5. september 2022
Sidste undervisningsdag er torsdag d. 27. april 2023

Efterårsferie i uge 42