Pris og Vilkår - Teaterskolen TOPPEN

Pris:
Pr. hold 880 kr. pr. halvsæson

Rabatter
Ved tilmelding på flere hold, bliver prisen for første hold 880 kr. pr halvsæson. Efterfølgende hold bliver 800 kr.
For Elitehold om torsdagen er prisen 880 kr. pr. halvsæson for halvanden times undervisning.

Online tilmelding åben pr. 1. maj for sæson   2020/2021.

VIGTIG INFO !
Hvis du skal gå på flere hold skal du tilmelde dig et hold af gangen.
VIGTIGT: Tilmelding til flere hold skal ske via tilmelding på egen medlemsprofil under feltet ”Jeg er allerede medlem”. Du skal altså IKKE oprette dig flere gange. Rabatten bliver da trukket fra på nr. 2 hold.
NB! Første time er en gratis prøvetime. Vælges holdet herefter, indgår timen i den månedlige rate.
Til den efterfølgende undervisningsgang skal tilmeldingen på holdet være registreret og betalingen sker senest ved udgang af pågældende måned.
Generalprøver til elevopvisninger foregår primært i undervisningen og tæller som undervisningsgange.

Bemærk : Tilmeldingen er bindende for hele sæsonen.
Sæsonens kursusvarighed : 8 måneder fordelt på 2 semestre.

Betingelserne er gældende pr. 1. maj 2020.
Ved ikke rettidig betaling af kontingent kan opkræves rykkergebyr.

Udmeldelse :
Medlemskab ophører automatisk ved sæsonens udløb.
Hvis der forekommer en uforudset hændelse, kan eleven få særlig tilladelse til at udmelde sig et hold. Her kontaktes den daglige leder, Isabel Ravn, på mail@teaterskolentoppen.dk . Der er en løbende måned + 1 måneds opsigelse. Dog refunderes ratebeløb ikke.

Sæson/Kursus prisen fordeles ud på 2 betalingsrater.
September 2020 (dækker sep,okt,nov, og dec.)
Januar 2021 (dækker jan,feb,marts og apr.)

NB! Vi modregner ikke ferier og helligdage.

Kundens ansvar :
Hvis kunden ikke modtager en kvittering, er det kundens ansvar at kontakte Teaterskolen TOPPEN på administration@teaterskolentoppen.dk for at sikre at betalingen og reservation af holdplads er gennemført.

Ferie og Opvisninger

Første undervisningsdag er mandag d. 31. august 2020
Sidste undervisningsdag er torsdag d. 29. april 2021

Efterårsferie i uge 42
Juleferie: Skolen er lukket fra fredag d. 18. december 2020 – søndag d. 3. januar 2021)
Vinterferie i uge 7
Påskeferie i uge 13

tlf. 52 50 23 94    Vi besvarer ikke opkald p.t. - Send mail, og du vil blive ringet op.