mandag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold

 
Holdbeskrivelser -  MANDAG
Drama – Hold 101
Kl.16.00 – 16.50
Alder 7 – 9 år, alle
”At lege er at leve”. Vi arbejder med dramaleg og øvelser. Vi synger – og varmer stemmerne op. Vi bruger kostumer, hatte og rekvisitter – og laver små indstuderede eller improviserede stykker for hinanden.
Instruktør Torben Iversen
 
 
Sang – Hold 102
Kl. 16.00-16.50
Alder 9-11 år
Elsker du at synge og kan du bare ikke lade værre! Så kom med på det her sanghold, hvor vi har det herligt med at synge. Vi arbejder med et stort repertoire af danske hits, nymoderne pop samt alle de sange du selv synger derhjemme På holdet øver vi os i at synge flerstemmigt og mærker suset og sammenholdet i at synge i kor. På holdet arbejder vi også med den individuelle stemme og der er plads til solo, for dem der har lyst. Vi arbejder med udtryk i både krop og stemme – det er holdet hvor vi virkelig har det sjovt med at synge.
Instruktør Frida Bang Møller
 
 
Drama – Hold 103
17.00 – 17.50
Alder 9 – 12 år, alle
”At lære er at leve”. Via opvarmningsøvelser, tillidsøvelser, dramaøvelser, skuespiløvelser, improvisationsøvelser og instruktion bliver vi klogere på os selv og hinanden. Vi lærer færdigheder, vi kan bruge både på scenen – og alle andre steder.
Instruktør Torben Iversen

 
Sang – Hold 104
17.00-17.50
Alder 12-16 år
Her arbejder vi på, at du både bliver en trænet ensemblesanger men også en øvet solist.  Vi arbejder ud fra et stort repertoire med både pop, rock, rap, gospel, blues og musical – og dine egne yndlingsnumre. Vi arbejder med sangteknik, så vi får styr på støtte, sangfunktioner, klange, effekter og improvisation samt udtryk i både krop og stemme. Vi arbejder frem imod at blive en bedre teknisk sanger.  
Instruktør Frida Bang Møller

 
Drama – Hold 105
18.00 – 18.50
Alder 12 – 15 år, alle
”At opleve og optræde er at leve”. Alle de klassiske drama-og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed!
Instruktør Torben Iversen
Tilbage til indhold