mandag - Teaterskolen TOPPEN

Drama – Hold 101
Kl.16.00 – 16.50
Alder 7 – 9 år, alle
”At lege er at leve”. Vi arbejder med dramaleg og øvelser. Vi synger – og varmer stemmerne op. Vi bruger kostumer, hatte og rekvisitter – og laver små indstuderede eller improviserede stykker for hinanden.

Børne MGP Dans – Hold 102
Kl. 16.00-16.50.
Alder 4-6 år
Her får børnene mulighed for at lære kroppen at kende gennem en masse sjove lege og traditionelle børnedanse. Derudover skal vi give den gas til musik fra MGP og Ramasjang, hvor børnene får mulighed for at lære nogle små og lette koreografier, de også kan danse hjemme i stuen!
Instruktør Anne Cathrine Albæk

Drama – Hold 103
Alder 9 – 12 år, alle
”At lære er at leve”. Via opvarmningsøvelser, tillidsøvelser, dramaøvelser, skuespiløvelser, improvisationsøvelser og instruktion bliver vi klogere på os selv og hinanden. Vi lærer færdigheder, vi kan bruge både på scenen – og alle andre steder. Vi forbereder os på årets musical.

Teatersport/Impro – Hold 104
17.00-17.50
Alder ALLE
Teatersport er en tempofyldt form for improviseret teater, hvor intet er forberedt og alt opstår i momentet, intet er altså planlagt og alt kan ske. På dette hold vil der være fokus på at arbejde med de forskellige små øvelser som samlet bliver til et helt show. Hvis man har set ”rundt på gulvet” vil flere af øvelserne forekomme bekendte.
Holdet er for alle der har lyst til at lege med improviseret teater, det eneste krav er at man har lyst til at kaste sig ud på dybt vand og grine af sig selv og hinanden.
Instruktør Jens Jepsen

Squaddance – Hold 105
17.00-17.50
Alder 12-15 år
Gør dig klar til at lære de fedeste hiphop-moves! Vi arbejder med basic grooves i forskellige koreografier, som vil være inspireret af musikvideoer og nutidens store kunstnere som Justin Bieber, Ariana Grande og Justin Timberlake. Der er plads til både drenge og piger, og vi lover dig en masse energi og nye venskaber.

Dette hold er for nybegyndere, som gerne vil lære at give den gas på dansegulvet.

Drama – Hold 106
Alder 12 – 15 år, alle
”At opleve og optræde er at leve”. Alle de klassiske drama-og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed! Og vi forbereder os på årets musical.

Showdance – Hold 107
Alder 9-11 år
Hvis du elsker at danse og fyre den af til det nyeste musik, så er dette showdance hold lige noget for dig! Vi lærer fede koreografier med masser af energi og fokus på rytme, takter og udstråling. Niveauet passer til alle, som bare ikke kan få nok af at danse. Vi lærer både grundteknik, smidighed og en masse koreografier, som er med til at gøre dig til den sejeste danser.

Squaddance – Hold 108
Alder 9-11 år
Du har garanteret set nogle seje dansefilm eller musikvideoer, hvor de dansede det fedeste hiphop! Vi vil på dette hold lære koreografier og trin til de mest populære sange lige nu og dykke ned i den simple grundteknik. Og så skal vi selvfølgelig lære at samarbejde i dansen, så vi kommer til at danse som et rigtig dance squad!
Dette hold er for nybegyndere.
Instruktør Anne-Cathrine Albæk

tlf. 52 50 23 94    Vi besvarer ikke opkald p.t. - Send mail, og du vil blive ringet op.