mandag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold

 
Holdbeskrivelser -  MANDAG
Drama – Hold 101
Kl.16.00 – 16.50
Alder 7 – 9 år, alle
”At lege er at leve”. Vi arbejder med dramaleg og øvelser. Vi synger – og varmer stemmerne op. Vi bruger kostumer, hatte og rekvisitter – og laver små indstuderede eller improviserede stykker for hinanden.
Instruktør Torben Iversen


Børne Elite Dans – Hold 102

15.30-17.00
Alder 9-12 år
Børne Elite Dans er vores populære showdance elitehold. Drømmer du om at optræde på store scener, samt at deltage til konkurrencer rundt omkring i Danmark er Børne Elite Dans måske noget for dig?
Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen


Drama – Hold 103
17.00 – 17.50
Alder 9 – 12 år, alle
”At lære er at leve”. Via opvarmningsøvelser, tillidsøvelser, dramaøvelser, skuespiløvelser, improvisationsøvelser og instruktion bliver vi klogere på os selv og hinanden. Vi lærer færdigheder, vi kan bruge både på scenen – og alle andre steder. Vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen

 
Showdance – Hold 104
17.00-17.50
Alder 12-17 år
Har du altid drømt om at stå på en scene eller at fyre den med dans i fed energi og power og sjov? Er du i alderen 12-18 år, elsker du at danse og er du ikke bange for en udfordring og lidt sved på panden, skal du skynde dig at tilmelde dig. Vi vil på holdet arbejde med kropskontrol, udstråling og energi samt opbygge den selvtillid det kræver at stå på en stor scene. Vi skal igennem sæsonen lære både at fortælle en historie gennem dansen og at optræde foran hinanden. Vi lærer både grundteknik, smidighed og en masse koreografier og stilarter, som er med til at gøre dig til den sejeste danser.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen


Drama – Hold 105
18.00 – 18.50
Alder 12 – 15 år, alle
”At opleve og optræde er at leve”. Alle de klassiske drama-og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed! Og vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen


Showdance – Hold 106
18.00 - 18.50
Alder 9-11 år
Hvis du elsker at danse og fyre den af til den nyeste musik, så er dette showdance hold lige noget for dig! Vi lærer fede koreografier med masser af energi og fokus på rytme, takter og udstråling. Niveauet passer til alle, som bare ikke kan få nok af at danse. Vi lærer både grundteknik, smidighed og en masse koreografier, som er med til at gøre dig til den sejeste danser.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C
tlf. 52 50 23 94    Telefontid: mandag kl 10 - 13
 CVR.: 26 95 56 53


Tilbage til indhold