torsdag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold

 
Holdbeskrivelser - TORSDAG
MGP Dans – Hold 401
16.00-16.30
Alder 6-9 år
Holdet er for dig der bare elsker at danse. Her danser vi til musik du kender og lærer en masse små koreografier. Herigennem udvikles din kropsbevidsthed, motorik, dansestil og danseglæde. Du vil blive udfordret på en sjov og lærerig måde. Kom med til den vildeste disko og MGP fest hver uge
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

 
Hip Hop – Hold 402
16.30-17.20
Alder 12-16 år
Er du vild med at danse hip hop og udtrykke dig stærkt på en scene.
Vi skal danse denne fede genre fyldt med power og en masse gå på mod. Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

 
Styrke og smidighed – Hold 403
17.30-18.20
Alder Alle
Vil du gerne være en dygtig danser? På dette hold handler det ikke om, hvor gammel du er, eller hvor mange år du har danset. Her har vi kun fokus på din styrke og din smidighed, som er en stor del af dét at blive en god danser. Du kommer i topform gennem smidighedsøvelser og cirkeltræning, så du endelig kan nå helt ned i split eller spagat og lave de flotteste spring, du altid har drømt om.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

 
Dance + 18 år – Hold 404
18.30-19.20
Alder 18-24 år
Det super populære hold er for alle byens skønne og dygtige danser, der trænger til at et dansefællesskab med niveau og med den VILDT sejestes dansekoreograf. Her er der mulighed for at afprøve aææe stilarter samt blive en teknisk dygtig danser! For at gå på holdet skal du være dedikeret, være hårdtarbejdende, fyldt med power og masser af gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi, stilarter pg udstråling.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

 
Junior Elitedans  – Hold 405
19.30-21.00
Alder 12-17 år
Junior Elitedans er vores super populære showdance elite og konkurrencehold. Drømmer du om at optræde på store scener, samt at deltage til konkurrencer rundt omkring i Danmark er Junior Elitedans måske noget for dig?
Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen
Tilbage til indhold