torsdag - Teaterskolen TOPPEN

Børne Elite Dans – Hold 401

16.00-17.30
Alder 9-12 år
Børne Elite Dans er vores populære showdance elitehold. Drømmer du om at optræde på store scener, samt at deltage til konkurrencer rundt omkring i Danmark er Børne Elite Dans måske noget for dig?
Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.

Styrke og Smidighed – Hold 402
17.30-18.20
Alder Alle
Vil du gerne være en dygtig danser? På dette hold handler det ikke om, hvor gammel du er, eller hvor mange år du har danset. Her har vi kun fokus på din styrke og din smidighed, som er en stor del af dét at blive en god danser. Du kommer i topform gennem smidighedsøvelser og cirkeltræning, så du endelig kan nå helt ned i split eller spagat og lave de flotteste spring, du altid har drømt om.

Junior Elite Dans – Hold 403
18.30-20.00
Alder 13-17 år
Junior Elite Dans er vores super populære showdance elite og konkurrencehold. Drømmer du om at optræde på store scener, samt at deltage til konkurrencer rundt omkring i Danmark er Junior Elite Dans måske noget for dig.
Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi, stilarter og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.

Voksen Dance – Hold 404
20.00-20.50
Alder 18-24 år
Det er super populære hold er for alle byens skønne og dygtige dansere, der trlnger til et dansefællesskab med niveau og med den VILDT sejeste dansekoreograf. Her er der mulighed for at afprøve alle stilarter samt blive en teknisk dygtig danser! For at gå på holdet skal du være dedikeret, være hårdtarbejdende, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi, stilarter og udstråling.