torsdag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold
TORSDAG
 
MGP Dans – Hold 401
16.00-16.50
Alder 6-9 år
Hvis du elsker at danse og have den fedeste fest, så er MGP-dans lige noget for dig! Vi vil på dette hold lære en masse små koreografier og herigennem udvikle børnenes kropsbevidsthed og danseglæde. Og hvordan gør man det bedre end at holde den vildeste MGP fest hver uge?
Instruktør Anne-Cathrine Albæk


DuoDans  – Hold 402
17.00-17.50
Alder 12-18 år
Duo Dans er et hold, som handler om samarbejde og tillid, og du skal være klar på nye og spændende udfordringer. Vi vil på dette hold arbejde sammen to og to og lære, hvordan man kan skabe en tanke, følelse eller historie med at andet menneske. I løbet af sæson vil vi lave en lang række samarbejdesøvelser, og I vil blive udfordret i selv at skulle lave jeres egne koreografier med de redskaber, I har lært i undervisningen.
Du skal ikke have en duo partner når du tilmelder dig. Vi finder sammen den perfekte dansepartner til dig, når sæsonen starter.
Instruktør Anne-Cathrine Albæk


Styrke og smidighed – Hold 403  
18.00-18.50
Alder ALLE
Vil du gerne være en dygtig danser? På dette hold handler det ikke om, hvor gammel du er, eller hvor mange år du har danset. Her har vi kun fokus på din styrke og din smidighed, som er en stor del af dét at blive en god danser. Du kommer i topform gennem smidighedsøvelser og cirkeltræning, så du endelig kan nå helt ned i de split eller spagat og lave de flotteste spring, du altid har drømt om.
Instruktør Anne-Cathrine Albæk


Elitedans og konkurrence – Hold 404
19.00-20.30
Alder 12-17 år
“The Highlanderes” er vores populære showdance elitehold. Drømmer du om at optræde på store scener, samt at deltage til konkurrencer rundt omkring i Danmark er “The Highlanderes” måske noget for dig?
Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.
Instruktør Anne Cathrine Albæk
Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C
tlf. 52 50 23 94    Vi besvarer ikke opkald p.t. - Send mail, og du vil blive ringet op.
 CVR.: 26 95 56 53


Tilbage til indhold