torsdag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold
TORSDAG
(Holdene kræver minimum 12 elever for oprettelse)
 
Elitedans og konkurrence – Hold 401
16.30-18.00
Alder 13-18 år
Elitedans er for dem som vil endnu mere. Som Toppens førende dansehold, skal I bl.a. til konkurrencer samt optræde rundt omkring i hele landet.
På holdet arbejder vi med én showdans koreografi, bygget på en historie eller et budskab. Det er denne dans vi tager til konkurrencer samt opvisninger med. Derudover vil I på dette hold blive undervist i små koreografier, inden for en masse andre stilarter.
Vi vil på holdet lægge rigtig meget vægt på styrke- og tekniktræning, samt en masse musikforståelse og kropsbevidsthed.
I løbet af sæsonen vil der være ekstra træning og workshops, hvor I vil blive undervist af forskellige gæsteinstruktører.
FOR AT KOMME PÅ DETTE HOLD, SKAL MAN TIL EN AUDITION. NÆREMERE INFO.
Instruktør Anne-Cathrine Albæk
 
 
Elitesang, udtryk og masterclass – Hold 402
18.00-19.30
Alder 13-18 år
Elitesang er for dig der gerne vil arbejde seriøst og målrettet med din stemme. Vi arbejder i masterclass form, så DU og DIN stemme er i fokus. Vi kommer til at arbejde solistisk såvel som med korsatser. Fokus kommer til at være på din udvikling og forståelse for din egen lyd og teknik, og hvordan vi kan give dig flere muligheder. Det gør vi bl.a. ved at arbejde med klangfarver, udtryk og de forskellige funktioner man som sanger kan benytte sig af, for at opnå det resultat der ønskes. Vi kommer også til at arbejde med performance og hvad det kræver at stå foran et panel til en audition.
FOR AT KOMME PÅ DETTE HOLD, SKAL MAN TIL EN AUDITION. NÆREMERE INFO.
Instruktør Kia Krogh


Elitedrama, replik og tekstanalyse – Hold 403
19.30-21.00
Alder 13-18 år
Elitedrama er holdet, hvor vi arbejder os frem mod at blive en dygtig skuespiller og have styr på tekstanalyse, replikker og en rolle. På holdet skal vi arbejde dybdegående med de mange forskellige elementer som drama indeholder. Det gør vi blandt andet via monologer og dialoger, og du får kendskab til hvordan du kan gribe en tekst an f.eks. i forhold til en optagelsesprøve eller audition. Vi skal bl.a. arbejde med forståelse, baggrundshistorie, grounding og et grundigt forarbejde ift. tekstarbejde. VI kommer både til at udforske det frie og improviserede samt det mere strukturerede dramaunivers.
FOR AT KOMME PÅ DETTE HOLD, SKAL MAN TIL EN AUDITION. NÆREMERE INFO.
Instruktør Kia Krogh
Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C
tlf. 52 50 23 94     telefontid: mandag mellem kl. 10 og 14
 CVR.: 26 95 56 53


Tilbage til indhold