torsdag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold

 
Holdbeskrivelser - TORSDAG
Forberedende Elite Dans – Hold 401
16.30-17.20

Alder Alle
Har du en drøm om at danse med på vores elite dansehold, er vores forberedende elitehold, det helt rigtige hold for dig.
Du skal være hårdtarbejdende, fyldt med power og en masse gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe. Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling.
Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig som danser og blive helt klar til at gå til audition, på vores elite og konkurrence hold Junior Elite Dans til næste sæson.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

 
Styrke og Smidighed – Hold 402
17.30-18.20
Alder Alle
Vil du gerne være en dygtig danser? På dette hold handler det ikke om, hvor gammel du er, eller hvor mange år du har danset. Her har vi kun fokus på din styrke og din smidighed, som er en stor del af dét at blive en god danser. Du kommer i topform gennem smidighedsøvelser og cirkeltræning, så du endelig kan nå helt ned i split eller spagat og lave de flotteste spring, du altid har drømt om.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

 
Junior Elite Dans – Hold 403
18.30-20.00
Alder 13-17 år
Junior Elite Dans er vores super populære showdance elite og konkurrencehold. Drømmer du om at optræde på store scener, samt at deltage til konkurrencer rundt omkring i Danmark er Junior Elite Dans måske noget for dig.
Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi, stilarter og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

 
Voksen Dance – Hold 404
20.00-20.50
Alder 18-24 år
Det er super populære hold er for alle byens skønne og dygtige dansere, der trlnger til et dansefællesskab med niveau og med den VILDT sejeste dansekoreograf. Her er der mulighed for at afprøve alle stilarter samt blive en teknisk dygtig danser! For at gå på holdet skal du være dedikeret, være hårdtarbejdende, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi, stilarter og udstråling.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen
 

Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C
tlf. 52 50 23 94    Telefontid: mandag kl 10 - 13
 CVR.: 26 95 56 53


Tilbage til indhold