onsdag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold
ONSDAG

Musical, Sang og Dans – Hold 301   Holdet er aflyst!
16.00 – 16.50
Alder 6-8 år
Her på holdet skal vi lære hvad sang, dans og drama kan, hvis man sætter det sammen. Det er et hold hvor vi skal lege med kombinationen af alle tre ting, så vi får et indblik i musicaluniverset og alle dets fantastiske muligheder. Nogle af de ting vi kommer til at beskæftige os med er, at blive bevidst om hvordan man står på en scene, hvordan man samarbejder med andre på en scene og at turde og udfordre sig selv til at gå med sine egne og andres idéer.
Vi vil bruge lidt af tiden hver gang på nogle korte tekniske øvelser, men altid med glæden i fokus, så vi udvikler os, samtidig med vi hygger os.
Instruktør Anne-Cathrine Albæk


Drama – Hold 302
16.00 – 16.50
Alder 12 – 14 år, alle
”At opleve og optræde er at leve”. Alle de klassiske drama- og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed! Og vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen


Sang/Kor – Hold 305    Holdet er aflyst!
17.00 – 17.50
Alder 12 – 14 år
På dette sanghold skal vi udforske hvad stemmen kan og undersøge hvordan forskellige sangteknikker kan hjælpe os til at nå resultater. Vi skal arbejde både solistisk og med korsatser, så vi lærer at bruge stemme, støtte og teknik som et fundament for vores personlige sangudtryk, men også i samspil med andre stemmer.
En sanglektion ved mig består typisk af opvarmning af stemme og krop samt nogle tekniske øvelser, der er målrettet dagens repertoire
Instruktør Kia Krogh

 
Showdance – Hold 306
17.00 – 17.50
Alder 12-18 år
Har du altid drømt  om at stå på en stor scene? Så hører du hjemme på vores Showdance-hold!  Er du i alderen 12-18 år, elsker du at danse  og er du ikke bange for en udfordring med lidt sved på panden, skal du  skynde dig at tilmelde dig. Vi vil på holdet arbejde med kropskontrol,  udstråling og energi og opbygge den selvtillid, det kræver at stå på en  stor scene. Vi skal igennem sæsonen lære både  at fortælle en historie gennem dansen og at optræde foran hinanden.
Instruktør Anne Cathrine Albæk

 
Elitedrama, replik og analyse – Hold 307
18.00 -18.50
Alder 12-18 år
På holdet skal vi arbejde dybdegående med de mange forskellige elementer som drama indeholder. Det gør vi blandt andet via monologer og dialoger, og du får kendskab til hvordan du kan gribe en tekst an f.eks. i forhold til en optagelsesprøve eller audition. Vi skal bl.a. arbejde med forståelse, baggrundshistorie, grounding og et grundigt forarbejde ift. tekstarbejde. VI kommer både til at udforske det frie og improviserede samt det mere strukturerede dramaunivers.
Instruktør Kia Krogh

 
Elitesang, udtryk og masterclass – Hold 308
19.00 - 20.30
Alder 12-18 år
Holdet er for dig der gerne vil arbejde seriøst og målrettet med din stemme. Vi kommer til at arbejde solistisk såvel som med korsatser. Fokus kommer til at være på din udvikling og forståelse for din egen lyd og teknik, og hvordan vi kan give dig flere muligheder. Det gør vi bl.a. ved at arbejde med klangfarver, udtryk og de forskellige funktioner man som sanger kan benytte sig af, for at opnå det resultat der ønskes. Vi kommer også til at arbejde med performance og hvad det kræver at stå foran et panel til en audition.
Instruktør Kia Krogh

 
Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C
tlf. 52 50 23 94    Telefontid: mandag kl 10 - 13
 CVR.: 26 95 56 53


Tilbage til indhold