onsdag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold

 
Holdbeskrivelser - ONSDAG

MGP, Dance & Disko – Hold 301
16.00-16.50
Alder 5-8 år
Holdet er for dig der bare elsker at danse. Her danser vi til musik du kender og lærer en masse små koreografier. Herigennem udvikles din kropsbevidsthed, motorik, dansestil og danseglæde. Du vil blive udfordret på en sjov og lærerig måde. Kom med til den vildeste disko og MGP fest hver uge!
Instruktør Fie Hartvig og Laura Laugesen


Drama – Hold 302  
16.00 – 16.50
Alder 12 – 14 år, alle
”At opleve og optræde er at leve”. Alle de klassiske drama- og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed! Og vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen


Elitesang, udtryk og masterclass – Hold 303
16.30-18.00
Alder 12-18 år
Holdet er for dig der gerne vil arbejde seriøst og målrettet med din stemme. Vi kommer til at arbejde solistisk såvel som med korsatser. Fokus kommer til at være på din udvikling og forståelse for din egen lyd og teknik, og hvordan vi kan give dig flere muligheder indenfor sang og performance. Det gør vi bl.a. ved at arbejde med klangfarver, udtryk og de forskellige funktioner man som sanger kan benytte sig af, for at opnå det resultat der ønskes. Vi kommer også til at arbejde med performance og hvad det kræver at stå foran et panel til en audition.
Instruktør Christina Mosbæk


Elitedrama, replik og analyse – Hold 304
18.00-18.50
Alder 12-18 år
På holdet skal vi arbejde dybdegående med de mange forskellige elementer som drama indeholder. Det gør vi blandt andet via monologer og dialoger, og du får kendskab til hvordan du kan gribe en tekst an f.eks. i forhold til en optagelsesprøve eller audition. Vi skal bl.a. arbejde med forståelse, baggrundshistorie, grounding og et grundigt forarbejde ift. tekstarbejde. VI kommer både til at udforske det frie og improviserede samt det mere strukturerede dramaunivers.
Instruktør Christina Mosbæk

Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C
tlf. 52 50 23 94    Telefontid: mandag kl 10 - 13
 CVR.: 26 95 56 53


Tilbage til indhold