onsdag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold

 
Holdbeskrivelser - ONSDAG

Børneelitedans – Hold 301
15.30-17.00
Alder 8-11 år
Drømmer du om at optræde på store scener med dans, samt at deltage til konkurrencer rundt omkring i Danmark er elitedans måske noget for dig.
Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen


Drama – Hold 302
16.00 – 16.50
Alder 12 – 14 år, alle
”At opleve og optræde er at leve”. Alle de klassiske drama- og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed! Og vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen

 
Showdance – Hold 303
17.00-17.50
Alder 9-11 år
Hvis du elsker at danse og fyre den af til den nyeste musik, så er dette showdance hold lige noget for dig! Vi lærer fede koreografier med masser af energi og fokus på rytme, takter og udstråling. Niveuaet passer til alle, som bare ikke kan få nok af at danse. Vi lærer både grundteknik, smidighed og en masse koreografier, som er med til at gøre dig til den sejeste danser.
Instruktør: Trine K. Valentin Nielsen
 
 
Elitesang, udtryk og masterclass – Hold 304
17.30-19.00
Alder 12-18 år
Holdet er for dig der gerne vil arbejde seriøst og målrettet med din stemme. Vi kommer til at arbejde solistisk såvel som med korsatser. Fokus kommer til at være på din udvikling og forståelse for din egen lyd og teknik, og hvordan vi kan give dig flere muligheder. Det gør vi bl.a. ved at arbejde med klangfarver, udtryk og de forskellige funktioner man som sanger kan benytte sig af, for at opnå det resultat der ønskes. Vi kommer også til at arbejde med performance og hvad det kræver at stå foran et panel til en audition.
Instruktør Vicki Schultz

 
Showdance/Moderne – Hold 305
18.00 – 18.50
Alder 12-17 år
Har du altid drømt om at stå på en stor scene eller at fyre den af med dans i fed energi og power og sjov? Er du i alderen 12-18 år, elsker du at danse og er du ikke bange for en udfordring og lidt sved på panden, skal du skynde dig at tilmelde dig. Vi vil på holdet arbejde med kropskontrol, udstråling og energi samt opbygge den selvtillid, det kræver at stå på en stor scene. Vi skal igennem sæsonen lære både at fortælle en historie gennem dansen og at optræde foran hinanden. Vi lærer både grundteknik, smidighed og en masse koreografier og stilarter, som er med til at gøre dig til den sejeste danser.
Instruktør Trine K. Valentin Nielsen

Tilbage til indhold