onsdag - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold
ONSDAG


Sang og Musical – Hold 301
16.00 – 16.50
Alder 6-8 år
Her på holdet skal vi lære hvad sang, dans og drama kan, hvis man sætter det sammen. Det er et hold hvor vi skal lege med kombinationen af alle tre ting, så vi får et indblik i musicaluniverset og alle dets fantastiske muligheder. Nogle af de ting vi kommer til at beskæftige os med er, at blive bevidst om hvordan man står på en scene, hvordan man samarbejder med andre på en scene og at turde og udfordre sig selv til at gå med sine egne og andres idéer.
Vi vil bruge lidt af tiden hver gang på nogle korte tekniske øvelser, men altid med glæden i fokus, så vi udvikler os, samtidig med vi hygger os.
Instruktør Kia Krogh

 
Drama – Hold 302
16.00 – 16.50
Alder 12 – 14 år, alle
”At opleve og optræde er at leve”. Alle de klassiske drama- og improvisationsøvelser. Stemmeøvelser. Klassiske og moderne teater-udtryksformer. Instruktion og skuespil. Teatersport. Vi tænker, griner og græder! Vi styrker vores personlighed! Og vi forbereder os på årets musical.
Instruktør Torben Iversen

 
Drama – Hold 303
17.00 – 17.50
Alder 6 – 8 år
På dette dramahold beskæftiger vi os med improvisations- og dramaøvelser såvel som små uddrag fra teaterstykker.  
Der vil ofte blive taget udgangspunkt i elevernes fantasi og kreativitet, således at de er med til at skabe retningen ud fra deres idéer under nogle overordnede rammer. Der vil blive lagt meget vægt på at komme rundt i forskellige genrer og universer og at vi sammen skaber et rum hvor der er plads til at lege og udfolde sig trygt sammen med andre.
Det er særligt vigtigt at undervisningen er lærerig og sjov for den enkelte, så det vil være det overordnede udgangspunkt for alle timerne.
Instruktør Kia Krogh

  
Dans – Hold 304
17.00 – 17.50
Alder 12 – 16 år
På dette hold kræver det en vis disciplin, for at gå på holdet. Man skal være villig til at lære en masse nye stilarter inden for dans, samt arbejde med en masse teknik og styrketræning.
I vil primært blive undervist i show og performance. I løbet af sæsonen vil I blive præsenteret for andre stilarter, såsom; morderne, jazz, ballet og hiphop. Dette vil hjælpe med at styrke hver enkelte dansere.
I løbet af sæsonen vil I få mulighed for at optræde rundt omkring i Odense samt deltage i workshops med Eliteholdet, hvor der vil være forskellige gæsteinstruktører.
Instruktør Anne-Cathrine Albæk

  
Sang/Kor – Hold 305
18.00 – 18.50
Alder 12 – 14 år
På dette sanghold skal vi udforske hvad stemmen kan og undersøge hvordan forskellige sangteknikker kan hjælpe os til at nå resultater. Vi skal arbejde både solistisk og med korsatser, så vi lærer at bruge stemme, støtte og teknik som et fundament for vores personlige sangudtryk, men også i samspil med andre stemmer.
En sanglektion ved mig består typisk af opvarmning af stemme og krop samt nogle tekniske øvelser, der er målrettet dagens repertoire
Instruktør Kia Krogh

  
Dans – Hold 306
18.00 – 18.50
Alder 6 – 8 år
Gennem leg og bevægelse vil vi komme til at arbejde med en lettere tekniktræning, således at alle på holdet får en forståelse for dansens verden på en sjov og lærerig måde. Vi fokuserer på samarbejde i hold, så dansen bliver en holdsport, samtidig med at vi ligger vægt på den individuelle læring. Der vil blive lavet koreografier og arbejdet vil hele tiden bygge hen imod at blive bedre og dygtigere indenfor grundteknik.
Instruktør Anne-Cathrine Albæk
Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C
tlf. 52 50 23 94     telefontid: mandag mellem kl. 10 og 14
 CVR.: 26 95 56 53


Tilbage til indhold