Elitehold - Teaterskolen TOPPEN

Gå til indhold
Elitehold
 
Igen i år tilbyder Teaterskolen Toppen deltagelse i ELITEHOLD. Undervisningen tilbydes til ALLE unge mennesker, der gerne vil lidt mere med deres dans, sang og skuespil – og måske drømmer om at arbejde sig frem imod at komme ind på en uddannelse inden for skuespil og musical.
 
For at blive optaget på et af eliteholdene skal man til en audition, som foregår mandag den 11. maj 2020 i Teaterskolen TOPPENS lokaler, Slotsgade 18.1 Odense. Tilmelding nederst på siden.

Vi tilbyder undervisning i (læs beskrivelser længere nede på siden):

Onsdag:

Elitedrama, replik og tekstanalyse
18.00 - 18.50
Alder 13-18 år
Instruktør Kia Krogh

Elitesang, udtryk og masterclass
19.00-20.30
Alder 13-18 år
Instruktør Kia Krogh


Torsdag:
 
Elitedans og konkurrence
19.00 - 20.30
Alder 12-17 år
Instruktør Anne-Cathrine Albæk
 
 
Elitehold i Sang og Dans har en varighed på halvanden time, men Toppen tilbyder denne undervisning for Toppens normale lektionspris (880,- for en halvsæson - ingen rabat for flere hold!), hvilket vil sige at du på Eliteholdene får næsten dobbelt så meget undervisning for pengene! Dog forventer vi så også, at alle optagede elever deltager aktivt i undervisningen og i de arrangementer, events og konkurrencer, som der arrangeres og dermed repræsenterer Toppen udadtil.
Elitedrama har normal undervisningstid og dermed normal holdbetaling incl. rabat for flere hold.
 
Hvis du har lyst til at gå på et eller flere af vores elitehold, skal du tilmelde dig til audition i Teaterskolen TOPPENS lokaler, Slotsgade 18.1.
Audition holdes mandag den d. 11. maj 2020 fra kl. 16.00     Tilmeldingsfrist onsdag den 6. maj.
 
 
Ud fra hvilke hold du har valgt, skal du til audition synge en selvvalgt sang, fremsige en selvvalgt monolog og/eller igennem en fælles danseprøve.
 
 
Du vil snarest modtage en mail med information om alle detaljer for audition og hvornår du skal møde.
Da vi skal passe på Corona, er det vigtigt, du overholder tidspunkt for fremmøde og øvrige vejledninger, som fremgår af mailen.

Holdbeskrivelser:

Elitedans og konkurrence
 
Alder 12-17 år
 
“The Highlanderes” er vores populære showdance elitehold.
 
Drømmer du om at optræde på store scener, samt at deltage til konkurrencer rundt omkring i Danmark er “The Highlanderes” måske noget for dig?
 
Du skal være hårdtarbejdende, dedikeret, fyldt med power og masser gå på mod. Kort sagt: du skal elske at danse og performe! Vi arbejder med teknik, styrke, smidighed, koreografi og udstråling. Du vil på dette hold få en masse redskaber, så du kan udvikle dig både som danser og sammen med holdet.
 
Instruktør: Anne-Cathrine Albæk
 
 
Elitesang, udtryk og masterclass
 
Alder 13-18 år
 
Elitesang er for dig der gerne vil arbejde seriøst og målrettet med din stemme. Vi arbejder i masterclass form, så DU og DIN stemme er i fokus. Vi kommer til at arbejde solistisk såvel som med korsatser. Fokus kommer til at være på din udvikling og forståelse for din egen lyd og teknik, og hvordan vi kan give dig flere muligheder. Det gør vi bl.a. ved at arbejde med klangfarver, udtryk og de forskellige funktioner man som sanger kan benytte sig af, for at opnå det resultat der ønskes. Vi kommer også til at arbejde med performance og hvad det kræver at stå foran et panel til en audition.
 
Instruktør - Kia Krogh
 
 
Elitedrama, replik og tekstanalyse
 
Alder 13-18 år
 
Elitedrama er holdet, hvor vi arbejder os frem mod at blive en dygtig skuespiller og have styr på tekstanalyse, replikker og en rolle. På holdet skal vi arbejde dybdegående med de mange forskellige elementer som drama indeholder. Det gør vi blandt andet via monologer og dialoger, og du får kendskab til hvordan du kan gribe en tekst an f.eks. i forhold til en optagelsesprøve eller audition. Vi skal bl.a. arbejde med forståelse, baggrundshistorie, grounding og et grundigt forarbejde ift. tekstarbejde. VI kommer både til at udforske det frie og improviserede samt det mere strukturerede dramaunivers.
 
Instruktør - Kia Krogh


Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense C
tlf. 52 50 23 94     telefontid: mandag mellem kl. 10 og 14
 CVR.: 26 95 56 53


Tilbage til indhold