Covid19 - Teaterskolen TOPPEN

INFORMATION OMKRING CORONA - Og hvordan vi tackler situationen sammen

1. HUSK at spritte af, når I ankommer på Toppen - der står naturligvis sprit flere steder samt i alle lokaler. Går du på flere hold, beder vi dig spritte hænder, hver gang du skifter lokale.

2. Vi skal holde afstand til hinanden i undervisningslokalerne og i café og lounge skal vi overholde kravet om 1 meters afstand.  Kram og knus må vi gemme til en anden gang.

3. Når du ankommer på Toppen beder vi dig gå ind i det lokale du skal være i. Er der undervisning igang, når du ankommer, venter du i cafeen indtil din undervisning starter. Vi opfordrer alle til at ankomme på Toppen så tæt på holdets starttidspunkt som muligt, samt at man forlader Toppen umiddelbart efter ens time slutter.

4. Når du ankommer til Toppen til undervisning, skal du blive på Toppen indtil alle dine undervisningstimer er slut. Du må ikke forlade Toppen for at købe mad eller lign. Medbring derfor en god madpakke eller køb toast, nudler og andre lækre ting i vores cafe. Man kan betale med mobilepay.

5. Hvis der er behov for omklædning til et hold, bedes du være omklædt til undervisningen hjemmefra.

6. Hvis du som forældre gerne vil med ind og overvære danse, sang eller drama timen den første undervisningsgang, kan dette lade sig gøre hvis dit barn er mellem 4 og 8 år. Vi opfordrer dog til, at man forlader salen i løbet af timen, hvis man fornemmer at ens barn er ok med det. Vi henstiller også til, at der max. er en voksen pr. barn med i salen, og så vidt muligt ingen søskende.
OBS! Hvis jeres barn er vant til at komme på Toppen, foreslår vi at man IKKE går med ind i lokalerne. Vi håber meget på jeres forståelse.

7. På alle vores hold med børn fra 9 år og derover, vil det desværre ikke være muligt at kigge med den første undervisningsgang. Hvis jeres barn er helt ny på teaterskolen - og/eller meget utryg, kan der gives dispensation.
Vi opfordrer dog til, at du forlader salen i løbet af timen, hvis du fornemmer at dit barn er "ok" med det. Vi håber meget på jeres forståelse.

8. Vi vil gerne bede så få familiemedlemmer som muligt om at vente i caféen, men i stedet vente udenfor. Når timen er slut, følger vores instruktører børnene ud til jer. Hvis du opholder dig i cafeén bedes du skrive dit navn, telefonnummer og mail på ”forældrelisten” i baren. Dette for at vi altid vil kunne give information om evt. smittekilde.

9. Hvis børn eller forældre har nogle som helst tegn på symptomer, bedes I blive hjemme indtil I har to negative test på Covid19. Det samme gælder naturligvis vores instruktører.

10. Vi har fortsat ekstra fokus på ekstra rengøring.

Alle instruktører er selvfølgelig informeret om ovenstående regler, og vil så vidt muligt forsøge at holde god afstand – samt give alle børn og unge den bedste oplevelse på Toppen.
Lad os allesammen hjælpe hinanden med at passe på os selv og hinanden!

De bedste hilsner fra Teaterskolen Toppen