Anne-Cathrine Albæk - Teaterskolen TOPPEN

Anne-Cathrine Albæk

Anne-Cathrine Albæk er 22 år gammel og bor i Nyborg. Hun har danset siden hun var 8 år gammel, og har ikke mindre end 2 danseuddannelser med sig fra henholdsvis Stepz i København og Let’s Dance i Århus. Her har hun fået et stort kendskab til en lang række genre som showdance, hiphop, jazz og ballet. Hun har foruden den almindelige dansetræning også modtaget undervisning i fysisk og mental træning og er tilmed uddannet HitFit instruktør. Al denne viden bruger hun nu til at undervise børn og unge helt ned til 3-årsalderen.
Anne-Cathrine har vundet flere mesterskaber igennem hendes 7 år som konkurrencedanser i standard- og latindans, men bruger i dag sin fritid som danser ved forskellige festspil. Her har hun, siden hun var 16 år, bl. a. medvirket hos Nyborg Voldspil, Frøbjerg Festspil og Vejle Musikteater i store danseforestillinger som “Grease”, “Footloose” og “Saturday Night Fever”.
Om hendes undervisning siger Anne-Cathrine selv: “Det vigtigste er at nå ind til hver enkelt elev og finde danseglæden frem i dem alle!” Derfor glæder hun sig til en ny og spændende sæson hos Toppen.